Monday, October 19, 2009

1st Entry



Well, this is my 1st entry.

Selama nie memang da nak set blog, but keep postpone atas sebab2 tertentu (salah satu sbb coz asyik main Mafia Wars kat FB aku :P ). Aku da ada satu blog dl, tp aku delete sbb ada org da syak aku la dalang di sebalik blog tue (dalang ka? adeyyy). Reason aku nak set up blog baru nie sbb aku rasa nie adalah cara yg sangat elok utk aku luahkan apa2 yg aku rasa nak luah tanpa ada org ketahui identiti aku sbnr (aku blm ready nak reveal truth story of my life). Ada reader ke tak, aku tak kisah, janji ini adalah cara terbaik utk aku lepaskan mana2 yg patut. Da suka sgt berdepan ngan laptop, so gunakan la kelebihan tue kan kan kan.

Biarla family aku, kwn2 baik aku juga org2 kat kampung aku ja yg tau my past life. Kwn2 baru aku, biarla aku remain macam yg diorg kenal aku skrg. Bila tiba masanya & ada sbb2 tertentu utk aku reveal kisah silam aku, baru la aku akan story dari A - L je. Cannot share till Z coz aku da pernah kena olh kwn yg aku trust. Rasa cam nak tembak jer kwn tue. Kalau weapon kat Mafia Wars FB tue aku ble pakai dlm life nie, sure aku ambik Chain Gun and tembak dia. Lepas tue guna GX9 utk lari dari crime site. Fuh, sempat berangan la plak di pagi Isnin nie.

Yeah, aku ada someone to talk, but aku tak share semuanya. Never trust people 100%, at least kena ada 5% feeling tak percaya kat org lain. Life is cruel. Itu yg aku sll war2 kan time zaman2 aku study di salah sebuah kolej swasta di KK. Even till now pun aku masi guna. Well, tak semua org lucky dlm hidup. Kenapa aku cakap macam tue? Next2 entry la baru aku gtau. Buat masa nie, aku nak tdr dl. Baru lepas suggest lagu utk wedding ceremony kat ex-lecturer aku. She is sooooo cute, and from her blog I know she cant wait for her biggest day end of this year. Hope everything goin smooth dear :)

Ok la, nti2 aku sambung membebel lagi. Aku nak tdr dl, da 2 hari tak cukup tdr nie, headache tak terkira wooo.

Gud nite (yer la tue nite hohoho)




12 comments:

princess hours said...

how to release wat ever in our heart?????i cnt....even u dr....blog??maybe...i love to tell my finger wat i feel....but lazy to create r blog heeeeeee wana lepak here jak la heeeeeee...just kick my comment if too much heee.......

princess hours said...

dr....wana ask ur opinion.....i've situation here
a>a couple very happy but have a little prob
b>both of them have r third party to release their tension
and
c>am the middle person to connect them to third party...
>tell me wat should i do???just give ur opinion...am so stress...just kept it if u knew who r they.....i feel wana stop all the connection i have...hp...email...fb.....co they cnt reach me....

Ms. Anonymous said...

answer # 1: thats y create blog n still hide my identity cewahhh.. like i said, im not ready to reveal the truth story of my life.. well, u know juga apa tue kan hahaha... blog for me is e-diary, instead of writing better typing. (nampak sgt my handwriting is cakar2 chicken hahha).. ya ya, lepak here ja la.. so u can get my update.. but ur update??? sms vry hard for u to reply, i know it hehhehe

Ms. Anonymous said...

answer # 2: i think i know who's the couple (the latest owner of pic that u comment at FB kan?)..well, just do what ur heart say dear.. if ur heart say help them, then help la.. if ur heart say just ignore, follow it.. as long as ur comfort with the situation, thats it... think bout ur own life too ok...

princess hours said...

reply #1:have no time yet for my own blog heeeee.....i want my own laptop n internet connection....hard to repair my laptop think wana buy new 1 for sure mysis kick me heeeeee....she askd me to repair the laptop b4 buy the new 1....darling u approve me already to lepak here heeeeee...thx...u'll c me aften he he he....
p/s:give me the details for next year travel bha..just email me name & IC.....
regarding sms :-) hard to reply since hard to get own ph hem...waiting for november to get new ph dr......

princess hours said...

reply #2:i do samting for them..meaning if anything happen am also got involve so stres!!!!!!!!!!!1

Ms. Anonymous said...

#1:buy on laptop la, broadband also. U can afford it la. ala, lie to her la, say the laptop is critical & cant repair ardy. (since when i teach u to lie nieee??? blurrrr) hehehe
- click follow at my sidebar, let u be the 1st geng here even u ardy my geng since 2006 pun hohoho..
- what for? room rsvtn ka? i'll email tomorrow k.. remind me if u still dont get ot from me k..
- what brand will be ur vic? Moto also aaa? find NK la.. no prob bout charher like MT hahaha


#2: what something? help them to hide their own scandal aaa?

princess hours said...

#2 yup lalalalalalalalalalalalalalal!

#1 oledy send ka????he eh he he...wait later i open my yahoo mail..asyik buka fb jer he eh he
...sony maybe he he he...mycyg is NK fam...

Ms. Anonymous said...

# 1aiya...not yet wooo...a forgot owowowowowo......

#2 normal help them to hide scandal hahahah

princess hours said...

u!!!! am worried am the want masuk neraka!!!! he he he...u c i think till there...how advanced my mind?????

Ms. Anonymous said...

wakakakaakka...... no comment woo

Anonymous said...

Good fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.