Tuesday, October 20, 2009

Leisure time



A very nice view.


Lokasi: Pulau Banggi, Kudat.
Model: My best fren named Woman (thats what i call her, bukan yg tertulis dlm surat beranak dia ataupun MyKad dia ya)
Photographer: Woman's bro

Cantik tak pic kat atas? Sejuk mata memand
ang, tenang jiwa yg sdg diamuk badai kehidupan. Secara jujur nya, aku pun tak pnah sampai tpt tue lagi, and aku teramat la sangat mau sampai ke tpt tue. Aku pn nak bersampan mcm ko Woman kat tpt itu hehehe. Kena tgu ko balik Sabah bulan Disember nie juga ya? Hope bukan musim laut bergelora ya.

Tpt nie adalah dlm lingkungan area kg Woman (kg kwn aku la, bukan nama kg tue Kg. Woman ya). Jauh dari kesibukan kota mahupun pekan, masih "dara" dari sebarang pembangunan. Marvellous!

Aku tau Woman tgh meredakan badai tsunami yg melanda dirinya ketika pic di ambik oleh adiknya, nasib baik laut ndak ikut bergelora, kalau ndak tentu Woman aku nie berenang2 macam jaws kat laut tue kan kan kan. Tapi kan Woman, lain kali bawa aku sekali la weiiiiiii.


P/S: Woman, jgn saman aku pasal publish pic nie tau. Syg ba kalau ndak dikongsi pemandangan yg indah nie. Pemandangan tau, bukan modelnya hehehehe.

6 comments:

princess hours said...

pulau banggi
hem...nice view..love kayaking so much....wish can go samwhr everytime i cuti...but how if am staying in are island????so sad!!!!

Ms. Anonymous said...

ya, pulau banggi.. do u know that island is the biggest island in msia? me n Woman quite surprise when know the fact.

me too like kayaking, even i dunno how to swim hohoho.. wah, everytime u off, come back to KK lor. Move to KK back, find new workplace dl k.brilliant idea from me kan hahahah

princess hours said...

yup....i told u oledy i will r8????
even u dont knw how to swim but i salute u dr...coz join the rafting at padas.....we the best heeeeeee :-)

Ms. Anonymous said...

hahahha..
best woo, especially when our river guide accidentally capsized us, and also when we on the top of putaran air, then capsized again..wohoooooo

princess hours said...

washing maschine ka????? i takut giler that time!!!!! thx God am still alive...poh warning me to not go there again......even he also dont want to join he said.....hem..as long i try it he eh ehe

Ms. Anonymous said...

i think so... takut but really fun kan, after finish rafting still wanna go again kan haahhaha...wahhh.. if padas river in safe level, should be no prob la... rafting specialist ardy rackie it before let the guess raft there...my fren always bring me to rackie with them, but i always have no time even now huhuhuhu