Thursday, March 18, 2010

Entri Blur

Pagi nie aku perasan ada tahi lalat baru kat bibir bawah aku. Bulan lepas, tahi lalat baru kat bibir atas.

Oh tidakkkkkk!!!

Kawan aku cakap, orang yang mempunyai tahi lalat kat bibir nie pandai BJ.

Betul ke?

Bila di tanya samada aku pandai buat BJ, aku suruh dia tanya scandal and ex-bf serta current bf aku hahahahaha..

Mana la aku tau camna nak jawab soalan dia.

Aku terfikir tadi, adakah dengan kewujudan tahi lalat baru di bibir aku disebabkan lately aku selalu sweet talk dengan scandal dan boyfrend2 aku? Wahahahaha. Mengarut je kan?

Oh ya, bercakap tentang boyfrend2, salah seorang boyfren aku, budak Ipoh menghubungiku semalam. Bergayut selama sejam dan asyik bertekak manja kerana saling tak berhubung selama 3 bulan. Yeah, kami selalu macam tue. Bila da berhubung, akan asyik ber-SMS dan calling2 je. Tapi bila da tak berhubung, nahhh.. hambek ngko! Berbulan2 senyap. Pas tue saling menyalahkan.

Seperti dulu, dia suruh aku berenti merokok. Adoyaiiiii.. Aku minta masa untuk berenti. Malah dia pun sudah berenti merokok tahun lalu.

Bukan dia sahaja, malah My Sayang pun suruh berenti sampai naik fed-up dia menasihatkan aku.

Heavy smoker disuruh berenti smoke, sure banyak jer alasan yang dibagi kepada pemberi suggestion itu kankan kan ;)

*** Mode: Blur. Migrain menghalang aku membuat entri yang ok sket***

2 comments:

~ نورحياتي ~ said...

wahh..ramainyerr bf..hehehehe.. :)

luna_e said...

bj tu haper...