Saturday, April 3, 2010

Hotmail ku sayang...merajuk kah engkau?



Salam Sabtu

Aku nak tanya korang2 sekalian yang ada akaun Hotmail.

Korang boleh bukak tak Hotmail?

Tadi aku log in Hotmail, macam biasa aku key in password and click ENTER.

Tapi aku tak dapat masuk page Hotmail after that.

Berulang kali ku mencuba (lagu Ella) namun still blank page yang aku dapat.

Kenapa ya?

Adakah korang juga alami masalah yang sama ngan aku?

Atau hanya Hotmail aku je yang buat perangai?



2 comments:

nEo.. said...

Hotmail ada Problem sikit tu,i pun tak boleh bukak jugak.:-(

Zue said...

ada juga partner i tak boleh bukak Hotmail..
cheer up neo, sebab arinie da boleh bukak :)