Saturday, February 27, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST


Whoooaaaaaaa....

Biggest contest tue!!!

Aku tak pernah masuk mana2 contest sebelum nie, so nie adalah contest pertama yang aku ikut.
Sebelum nie aku hanya lah silent reader kat mana2 blog, and akan follow kalau aku suka ngan entry2 certain bloggers.

Bila aku terbaca pasal nie kat satu blog, aku terus click and baca. Lalu hatiku mengatakan, "NAK JOIN JUGA". Aku pun tunaikan kata2 sang hati ini secepat mungkin agar2 tidur malamku tak di ganggu oleh rintihan sang hati.

Untuk mendapatkan keterangan lanjut pasal contest nie, sila click kat sini.

Tugasan dan soalan hanya akan diberikan bermula 01st March, 2010. Isnin depan la maksudnya. Sekarang nie hanya boleh register dulu ye.

Aku buat entry nie, da kira register la sebab nie adalah 1st step. 2nd & 3rd step jap lagi aku laksanakan yeeeee...

So, bloggers2 kat luar sana, marilah kita men'join'kan diri beramai2.

Chayok2!
Good luck!


11 comments:

Maryam said...

Salam...
Good luck!
jom ke sini...

http://shop4islam.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

tq...
(^_^)

tricksrex said...

singgah komen
all da best!

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

suamihanyisterizuki said...

hye, gud luck...

jom sama sama komen...

http://mzhany.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

ana Yg Ceria said...

cuba nasib yerr..
http://adna2029.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

imanmom said...

salam kenal n good luck

hairil akif said...

gud luck!!

[♣]sara®sites™ said...

ANDA SEBAGAI VVIP -> http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html :)

nino said...

salam, good luck
visit blog akak yer :)
http://nestumrasberry.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Snowwhite Zone said...

Salam.. good luck.. komen sini gak.




silalah ke blog saya






http://snowwhite664.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

Mabuk! said...

Gud Luck 4 the c0ntest~
Jom k0men-meng0men#

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Mabuk! said...

anda telah d-tag:)

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html