Friday, March 5, 2010

Tag - from Yana

Tag dari Yana. Jom layannnn


1. Adakah anda rasa HOT??
:: HOT outside, COLD inside (esok2 konfom demam huhuhu) ::

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang.



3. Cerita pasal gambar.
:: Saja layan mode romantik baru2 nie ::

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
:: 2009 with my buddies and ex-lecturer at Damai, KK (FYI, I'm not pizza eater) ::

5. Lagu terakhir anda dengar?
:: The Spirit Carries On by Dream Theater (If I die tomorrow, I'll be alright because I believe, That after we gone, the spirit carries on) ::

6. Apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
:: Rebus telur nak buat sambal, dengar sambil nyanyi lagu The Spirit Carries On, minum jus Apple Aloe, reply sms My Sayang and Tuutt ::

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
:: Sayang, Cayang, Umi, Baby, Honey/Hun, Dear, Darling, Women, Perempuan, Akak.

8. Tag lagi 8 orang.
:: 1) Ninie
:: 2) NC
:: 3) Miss Geli
:: 4) Ixora
:: 5) JMR
:: 6) Nadia
:: 7) Eryati
:: 8) Mieran

9. Siapakah orang no 1 kepada anda?
:: Kawan baru di alam maya ::

10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5.
:: Jamar, selesaikan tag ini ye wink2 ::

11. No 3 ada hubungan kepada siapa?
:: Encik Geli, yakni hubby Miss Geli. Congrats on your newly-born daughter ::

12. Bagaimana pula dengan no. 4?
:: Pun dengan hubby dia. Ixora da kawen da ::

13. Pesanan kepada orang no. 6.
:: Live life to the fullest, and congrats in advance for your upcoming wedding wink2 ::

14. Kata2 cinta kepada orang no. 2.
:: Miss NC, i miss you. Miss your lecture and sakat2 you wink2 ::

15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
:: Ya, kedua2 nya mempunyai mata, telinga, hidung, mulut etc. Sama seperti kita, kedua2 nya adalah makhluk Tuhan di muka bumi ini (fuh, skema ker jawapan aku?) ::

16. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mentag anda.
:: 1) Sebaya, just muda sebulan dari aku.
:: 2) Newly-wed.. Congrats again Yana!
:: 3) Contestant KBBC.. Chayok2!
:: 4) Kak long kepada 5 beradik.
:: 5) Ayu bertudung wink2

17. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
:: Binatang berkaki empat, berekor serta famous time Hari Raya Qurban mahupun time kenduri kahwin/aqiqah ::

18. Perasaan anda wat tag ni?
:: Best, coz boleh jadi modal update blog hehehe ::

19. Adakah anda tau si Razman itu sengal?
:: Ada aku kisah? (itu kira jawapan juga kan?) ::

20 - a) GAY or b) LESS?
:: Both!! ::

8 comments:

Billet-DOux said...

hak2.. both buss kaka pilih..
ngehehe..lawak..

Ms. Anonymous said...

still kena hati2 juha bila berada di kalangan mereka2 ini hehehehe..

M!Er4N said...

1st time kena tag kt blog ni..thanks..huhuhu

*Miss Geli^ said...

aku setuju bab rajman itu sengall..aku buat senin yer..

Ms. Anonymous said...

Mieran: ur welcome :)

Miss Geli: hahaha, aku pun tak kenal sape rajman yang dimaksudkan.. wokay Miss Geli ;)

*Miss Geli^ said...

darling,
i dah buat tag ni b4...nak kena buat lagi ke?

disini
http://cikgeligeli.blogspot.com/2009/01/ko-jgn-ingat-ko-bole-lepas-kalu-izan.html

ke nak ahkak buat lagi?

dreamChaser said...

hehe..ok.. will do it now. sori yeh... lambat reply . :)

Zue said...

dreanChaser: wokay... ;)