Tuesday, March 30, 2010

Yang Mana Satu??


Desperate Housewives Year 6 @ 8TV

ataupun

Evolusi KL Drift: 2 @ GSC Midvalley

Dua2 aku nak.

Tapi aku hanya diberi satu pilihan.

Offer tengok wayang pulak valid untuk malam nie jer, tak boleh bawak ke esok malam mahupun malam2 seterusnya.

Kejamnya My Sayang.

Taulah dia menyampah tengok siri Desperate Housewives tue.

Ermm, agak2 boleh tak suruh management GSC tue siar sekali siri Desperate Housewives tue kat cinema?

Baru best hahahaha

Aku masih tak tau nak ambik yang mana.

Dua2 aku nak (amboi, tamaknye aku)

Ada idea???





2 comments:

*Miss Geli^ said...

me pilih despret housewife!!!
ape kelas tengok citer melayu weih..hahahhahaahh

eh, tapi kalu tiket free, baik pegi..

aku ada despret housewife full season!!

sekarang season ni pasal mana eh??

yang aku tengah kumpul sekarang, sizen yang si katherine jadi lessy

Zue said...

Miss Geli,
mmg aku duduk depan tv smlm..
merajuk dkt tukang offer, terus cancel keluar hahahaha...

kat rumah nie pun ada full season..
da marathon abis hahaha

sekarang Susan re-married dengan Mike.Lynette pulak pregnant lagi tp dia susah mau percaya yg dia ngandung lagi..

mmg tiap2 selasa pukul 10.30pm duduk depan tv layan Desperate Housewives hahaha