Thursday, September 9, 2010

Yessss.... aku berjaya!!!!

Yess...seperti tajuk di atas, aku berjaya!!!!

First week September 2010 aku da dapat apa yang aku nakkan.

Company target aku da hit, and aku telah dapat promotion seperti yang dijanjikan.
Lepas raya company akan celebrate.
Bigg boss da janji nak bagi small gift if i can promoted to A. M, so now i'm waiting for that gift hahaha.
Thanks to my bosses and colleagues.
But MANY THANKS to my big boss and my boss coz trust me and help me during the promotion period.
Also MANY THANKS to MY KIDS and MY SAYANG sebab diorang la sumber aku selama ini.

Sekarang tinggal hit target yang my own boss nak. And aku tengah berusaha sekarang.

So planning seterusnya akan berjalan dengan lancar, InsyaALLAH.
Raya nie aku tak balik kampung, aku stay kat KL.
Jumaat depan ambik adik aku yang transit KL before terbang ke Sabah.
October 2010, adik lelaki aku pulak akan turun KL sebab dapat tawaran training bomba selama 4 bulan 2 minggu.
Area mana kitorang tak tau lagi.
For sure, once in a while dia kena lepak rumah aku.
Of course time dia cuti la.
Gf dia awal2 da minta tolong aku tengokkan bf dia a.k.a adik lelaki aku.

Means aku kena lengkapkan rumah aku secepat mungkin.
Plus da plan every school break on next year onwards, aku akan terbangkan anak2 and parents untuk spend time here.
Nak paw my boss untuk few basic things for my new home.
He already promised me that if i hit target.
And i did hit the target!!!
Means promise is promise boss hahahaha.



4 comments:

baincardin said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)

SJB said...

Good for you.

SJB said...

E, lupa pulak say HI :D.

ilyani said...

wah.. tahniah! patut lah lama x update baru ni.. sibuk nak kejar promotion rupayan :) u deserved it!